Wednesday, July 23, 2014

Petting Zoo

It was an unplanned activity for us. Asalnya pergi Pasar Borong Selangor nak beli barang basah sket (not recommended sbb tak friendly! nak pilih udang, sotong, ikan etc pun dorg tak bagi). Lps tu ingat nak singgah giant since Ilyas pun masih ada energy. Then saje ckp dgn husband try pusing area situ nak cari Farm in the City. Lps jumpa terus decide nak masuk lgpun Ilyas mmg tak pernah pergi zoo, dpt petting zoo pun boleh la.

Ilyas nampak excited sgt! Dia bagi mkn kat animals, tangkap ikan n pony ride. Cuma masa nak bg kambing mkn tu dia takut sket sbb kambing tu dok ikut dia je (sbb kat tangan dia ada pegang kangkung). 

Mencabar jgk dtg sini masa bln puasa sbb cuaca panas. Masa cuti Nuzul Quran aritu mmg ramai jgk org esp. chinese family la, ktorg je yg tersesat pergi sana masa bln puasa..haha..

Cuma pony ride je mommy tak dpt snap gambar sbb battery hp dah zero. Itu pun hampir tak lps Ilyas nak ride pony sbb mesti melebihi 90cm tp org tu kesian bg la jgk naik lgpun tiket dah beli. Balik rmh husband gigih ukur tinggi Ilyas mmg lebih 90cm pun anak bujang ni.

Sampai rmh mandikan dia terus tido, penat sgt la tu..hehe..

















5 comments:

athi FATHIYAH said...

mcm besar je petting zoo ni.kat mana eh?

Suzie said...

athi FATHIYAH: kat area seri kembangan ada giant, petting zoo ni belah belakang shop lots kat giant tu

sitiezahim said...

Oooo menarik kak suzi.. Boleh pegi lain kali hehehe

Suzie said...

hajar: mmg menarik, nanti pergi la ya

lovelywa said...

wahh best2..igt nak pegi jugak nanti bawak anak2..

 

Copyright © Magic Potion 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.