Thursday, January 23, 2014

Beijing Trip: Day 5

Wah byk betul masa update blog kan? Mind u I'll be very busy next month with non-stop outstation *cry*

Ok la with this post means I'll end the entry of Beijing vacation. Lama baru nak habis tulis walhal pi Beijing awal thn 2012! Masa final day ni beg pun dah beranak lg 1. Bawa 2 beg je tp ni pun limit kan sbb masa ni tgh pregnant (tp tkde rezeki sbb miscarriage).

Keluar hotel awal pagi masih gelap lg masa tu sbb flight pagi so kena sampai Beijing Capital Airport awal. Masa keluar hotel cuaca sgt sejuk! Tak sabar nak blk sbb dah rindu kat anak. Ilyas blm 1yo pun masa ni.


At Beijing Capital Airport
Yg ni campur dgn brg org lain. Dorg borong comforter byk sgt!


Food dlm flight.
Masa touch down M'sia rasa happy sgt sbb cuaca panas. I miss that sunny sunshine! Definitely bkn jenis yg blh duduk dlm cuaca sejuk. I had dry skin sbb sejuk sgt. Overall pengalaman yg sgt berharga esp bila berpeluang jejakkan kaki ke Tembok Besar China, belajar budaya n tgk tempat org. Jauh perjalanan mmg luas pemandangan!

2 comments:

sitiezahim said...

wah wah seronoknyaaa baca.. hehe.. tapi mmg betul ckp kak suzi, kalau cuaca sejuk mmg kulit kering. tp saya suka winter, mmg sejuk tp sbb sejuk camni tak de kat msia.. hehhehe.. :P

Suzie said...

hajar: bila sejuk buat akak jadi numb mcm jammed je otak ni, nak mandi pun malas..haha..maybe tak biasa kot mcm org dok germany :p

 

Copyright © Magic Potion 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.