Wednesday, May 28, 2014

Tudung Fareeda For Sale!

* Edited Post

Salam,
Saya nak let go Tudung Fareeda yg ada dlm koleksi. Ada yg baru n ada yg preloved. Ada lagi beberapa tudung yg saya blm sempat snap photo. Labuh mostly 11" n ada beberapa helai je yg labuhnya 10". Keep watching this space for more updates!


Email: suzianah[at]gmail[dot]com
Sms / Whatsapp: 012 6907327

* Please add RM8 for shipping
* COD at Putrajaya

Mustard/Pink/Green RM140 RM110. Labuh 11"
Purple/Biru RM130 RM100. Labuh 11"
Hijau RM120. Labuh 10" SOLD
L: Turquoise (RM130 RM100) Labuh 11" R: Coklat SOLD
L: Dusty Pink (Pink Belacan) (RM130 RM100) Labuh 10" R: Hijau Petronas (RM130 RM100) Labuh 11"
L- Yellow SOLD, M-Purple/Pink (RM120 RM80) Labuh 11" , R-Fuchsia/Black (RM120 RM80) Labuh 11"

15 comments:

sitiezahim said...

hehe lawa tp rege pon lawa la kak suzi huhu..tp kak suzi pakai cantik tau. lgpon kaler dia plain so leh match dengan baju kurung yg biasanya berbunga2 kan...hehehhe

Suzie said...

hajar:tu la tak blh beli selalu..haha..akak pakai for special occasion je mcm pi kenduri etc

shark said...

salam kenal dari saya..:)
me peminat fareeda jugak tp idok la yg tegar2..
tak mo over2 ;p

Azida Anas said...

Assalammualaikum sis,

saya azida, saya ada tudung fareeda warna pink hitam n kelabu,saya beli nk pakai raya tp mcm x sesuai dgn saya,saya nk jual murah kt sis nk x?
email saya azida.anas@gmail.com saya boleh forward gambar tudung 2,thanks!

yusadayaya said...

Azida, msg sy. Sy minat. yus6313@yahoo.com

errina colours said...

Salam Perkenalan... saya reseller fareeda..if berminat blh tgk fb saya k..

yana said...

salam perkenalan juga dr sy..sy bukan reseller tp pembeli je...

Wan Hairani said...

Sy br belajar pakai fareeda.hr tu pergi butik d bangi..tk best beli tudung mcm tu sbb kena ambik no sblm masuk.dah masuk blh pilih dlm masa 10min saja n cepat2 bayar.balik rmh br perasan permata tercabut.pergi semula banyak ragam pula..butik buka pkul 2ptg.next day br blh baiki..hu..hu..letih.tp nk jg fareeda.

Wan Hairani said...

Sy br belajar pakai fareeda.hr tu pergi butik d bangi..tk best beli tudung mcm tu sbb kena ambik no sblm masuk.dah masuk blh pilih dlm masa 10min saja n cepat2 bayar.balik rmh br perasan permata tercabut.pergi semula banyak ragam pula..butik buka pkul 2ptg.next day br blh baiki..hu..hu..letih.tp nk jg fareeda.

nyna said...

salam..sy nk beli tudung fareeda online..blh x nk tahu kt website mane eh nk tgk pelbagai jenis tudung fareeda..

Ridzuan Ariffin said...

Sy ada jual tudung fareeda limit stok..sy ddk area bangi..sy ada 1 tudung untuk dijual..kalau nk tengok sy blh hantar kn email..sila email sy dlu ke ridzuanariffin89@yahoo.com..atau wassapp ke 012-3505976..

Ridzuan Ariffin said...

Sy ada jual tudung fareeda limit stok..sy ddk area bangi..sy ada 1 tudung untuk dijual..kalau nk tengok sy blh hantar kn email..sila email sy dlu ke ridzuanariffin89@yahoo.com..atau wassapp ke 012-3505976..

Ahmad said...

Salam pada tuan blog.

Saya rasa terpanggil untuk berkongsi sedikit maklumat yang akan memberi manfaat pada semua pemilik tudung Fareeda.

Kepakaran pihak kami ialah membuatkan kesemua peminat dan pembeli tudung Fareeda yang Anggun dan Jelita ini berasa selamat dan tanpa ragu untuk pergi bercuti atau outstation bersama tudung tersayang.

Silalah terjun ke page kami
untuk maklumat lanjut.

www.facebook.com/khasadinna

Terima kasih ^__^

Umifely said...

assalamualaikum, kot ade saudari2 sedang mencari handbag yang harga nya MAMPU MILIK sila lawati blog saya http://koleksibegtanganumifely.blogspot.com/2013/12/combo-set-coach-part-ii.html
tqvm ;-)

Fira Hazlina said...

As Salam..... sy pun peminat Fareeda, mula2 dulu beli fareeda tumpang kat butik Gulatis ajew... pastu brhenti pakai tdg bawal... skrg tgok Fareeda dgn colour gojes2 rembat balik.... saya ada tdg nak letgo (FAREEDA SOFIYA 3 LAYER 11" owning pink layer Mustard+pink+biru) jika ada yg berminat boleh la wassup 0193081332 Tksh��

 

Copyright © Magic Potion 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.